İşverenler İçin Yunanistan Vizesi

 

Vize Başvuru Formunu Buradan İndirebilirsiniz.
 



 

YUNANİSTAN SCHENGEN VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

İşverenler;

< En az 6 ay geçerli pasaport

< Pasaport fotokopileri

< 2 adet (beyaz zeminli biometrik) fotoğraf

< Vize başvuru formu (FMA tarafından doldurulacaktır)

< Seyahat sağlık sigortası (FMA tarafından yaptırılacaktır)

< Otel ve ulaşım rezervasyonu (FMA tarafından yaptırılacaktır)

< Faaliyet Belgesi (Son 1 aylık)

< Antetli Kâğıda Dilekçe

< Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

< Vergi levhasının fotokopisi

< İmza Sirküleri fotokopisi

< İşverenin şahsi durumunu özetleyen evraklar (Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi) • Şirketin gelir durumunu özetleyen evraklar(Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi)

 

< Vukuatlı nüfus örneği (adres bilgisi içeren)

 

< Yurtdışı giriş-çıkış dökümü belgesi